Om Arctic Gamer

Arctic Gamer är en svensk spelblogg som passar perfekt för dig som är intresserad av spel och recensioner. Bloggen skapades av några spelintresserade individer från hela vårt avlånga land. Oliver är en av initiativtagarna och startade bloggen 2015. Oliver har varit verksam inom spelbranschen både med sin blogg och genom att vara en aktiv gamer. Han har erfarenheter inom spelvärlden och delar med sig av dem för att hjälpa, tipsa och inspirera andra.

På Arctic Gamer kan du läsa spelrecensioner och artiklar som handlar om olika spel. Då och då läggs blogginlägg upp på hemsidan, i vilka man kan följa upphovsmannens vardag. I denna typ av blogginlägg delar Oliver med sig av tankar, idéer och händelser. Den vanligaste sortens blogginlägg är dock recensioner av spel som Oliver har testat och besitter goda kunskaper inom.

Recensioner och artiklar kan hjälpa andra att göra bra val av spel eftersom de ger uttryck för viktig information och personliga åsikter. Det är ofta en bra vägledning för de som är osäkra på vilket/vilka spel de ska köpa eller om de över huvudet tagen ska börja spela. Med hjälp av de upplysningar, tips och egna intryck man har fått, har man sedan goda förutsättningar för att kunna göra rätt val.

Vi skriver främst om PC spel, men det slinker även in artiklar om mobilspel, webbspel och lite casino spel.